Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Undgå at møde op til en lukket butik!

Indholdsfortegnelse 1 God nyhed til dig 2 En hjælpende hånd til dig Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinHvor mange af os har ikke stået…

Af raazone.dk , i Alle emner Nyheder og samfund , d. 6. november 2020 Tags: ,

Hvor mange af os har ikke stået og været i tvivl om, hvornår en bestemt butik lukker? Jeg har i hvert fald og hver eneste gang ærgrer det mig, at jeg skal bruge tid på først at finde frem til butikken og derefter åbningstiden. Hver eneste gang starter det forfra. Jeg vil godt indrømme, at det sker ret ofte herhjemme. Til stor irritation for både mig selv og resten af familien.

Jeg har tit sagt højt herhjemme: Tænk hvis der fandtes et sted, hvor jeg kunne finde alle butikkernes åbningstider! – Så ville mit liv være en del lettere.

åbningstider for butikker

God nyhed til dig

Nu har jeg en god nyhed til dig! Det findes der faktisk. Det er slut med at lede efter først den ene og så den anden butik, for at finde ud af, om du kan nå at handle ind til aftensmad eller ungernes madpakke. Nu kan du i stedet finde en samlet oversigt. Det eneste du skal gøre, er at indtaste butikkens navn og søge. Derefter får du serveret alle åbningstider og kan stille og roligt planlægge dit indkøb uden at være bekymret for, om du kan nå butikken i tide.

De informationer du kan finde vedrørende åbningstider er ikke ny information – men den store forskel er, at alle informationer er samlet. Du skal derfor ikke bruge tid på, at lede efter åbningstiderne selv. Det er sparet tid og hvem kan ikke bruge mere tid, til alt det der er vigtigt?

En hjælpende hånd til dig

Det er en hjælpende hånd til den travle børnefamilie, den studerende der ikke ønsker at søge på side efter side og til alle andre, der ønsker en overskuelig søgemaskine med mulighed for både at vælge by og butik. Du kan med andre ord søge direkte på de lokale butikker, som du ønsker at kende åbningstiderne på.

For os har det været en hjælpende hånd i hverdagen. Det er slut med at google, skrive forkert i søgefeltet og ende med at blive både irriteret og stresset over ikke at kunne finde de rigtige oplysninger.

Du bruger den nemt. Du kan starte med at vælge hvilken by, du vil søge åbningstider i. Derefter vælger du hvilken butik, du er interesseret i – og vupti, så har du åbningstiderne for den pågældende butik i den ønskede by. Det er super nemt og brugbart. Det skøre er, at ikke jeg aldrig har tænkt over, at det kunne hjælpe mig med at spare tid og spare mig for frustrationer. Men nu er den her. Brug den og spar tid.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *