Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Sikre dine værdigenstande med brændemærkning

Indholdsfortegnelse 1 Hvordan brændemærker du dine ting? 2 Et brændemærke med dit eget logo Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinNår du skal sikre dine…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 29. januar 2021 Tags: , , ,

Når du skal sikre dine værdigenstande lavet af træ, er det en god idé at overveje at få brændemærket dem. Et brændemærket er en permanent løsning, så du øger chancen for at undgå tyveri, da dine genstande har et permanent mærke, der gør det svært at afsætte på det sorte marked, og derfor kan det ikke betale sig at stjæle.

Et brændemærkestempel er en let og smart løsning, så du hurtigt kan komme i gang med at sikre dine værdigenstande derhjemme. Du kan også sagtens brændemærke overflader af læder og plast, så der er flere anvendelsesmuligheder. Træ er det foretrukne materiale, så hvis du skal gøre det på læder eller plast, kræver det lidt mere forsigtighed.

Hvordan brændemærker du dine ting?

Når du skal brændemærke, kommer det an på overfladematerialet. Hvis det er træ, kan det tåle en del, men hvis det er læder eller plastik, skal du være lidt mere forsigtig og gå stille frem. Her vil brændemærkningen ske hurtigere, og du kan derfor let risikere at trykke for hårdt, så mærkningen bliver for dyb – især hvis det er en tyndere overflade, der ikke tåler en for dyb brænding.

Du kan købe brændemærkninger med forskellige motiver. Når du har fået anskaffet en brændemærkeløsning, er det en god idé at anvende en regulator, så du kan kontrollere tilførelsen af strøm, hvilket er med til at regulere og bestemme, hvor varmt brændemærket bliver. Dette er især oplagt, hvis du også skal brændemærke læder eller plast.

Når du skal brændemærke, kan du købe en holder, der er med til at fiksere brændemærket, så det rammer helt ens på overfladen, og brændemærket derfor bliver jævnt og pænt.

Hos Miladan.dk kan du få flere forskellige løsninger, og de kan tilpasses efter dine behov. Du kan fx få dit eget logo som brændemærke, og du kan også vælge forskellige størrelser. Det er smart, så du kan personliggøre løsningen til at passe lige netop til dig, og så brændemærkningen afspejler den sande ejer.

Der er desuden mange forskellige muligheder for at brændemærke, og du kan brændemærke både møbler, computere, værktøj og andre ting, som har værdi for dig personligt eller din virksomhed. Det kan give ro i hverdagen, når du ved, at det mindsker risikoen for indbrud.

Husk på, at du aldrig må køle brændemærket hurtigt ned med fx vand. Du skal i stedet slukke det og lade det køle af af sig selv.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *