Tuesday, August 16, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Sådan sælger du dit guld

Indholdsfortegnelse 1 Sådan sælger du dit guld 2 Derfor vælger folk at sælge hos NordiskGuld Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinHvis du ligger inde…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 9. februar 2021 Tags: , ,

Hvis du ligger inde med guld i hjemmet, som blot opbevares i form af fx smykker, uden at blive brugt, kan du overveje at sælge dit guld. Det kan dog være svært at vide, hvad du skal gøre, og om du nu sikrer dig, at du får en god pris, så du ikke risikerer at blive snydt og bedraget, så andre kan tjene videre på dit dyrebare guld.

Køb af guld er populært, og hos NordiskGuld.dk kan du få hjælp til hele processen med fagfolk til at hjælpe dig hele vejen i forløbet. De har endda en god prisoversigt, hvor du kan se den pris, du kan forvente at få for dit guld regnet ud pr. gram ud fra hvilken karat, det drejer sig om.

Sådan sælger du dit guld

Når du har besluttet at sælge dit guld, kan det gøres i meget enkle trin:

  • Du booker et møde på hjemmeside til en dag og et tidspunkt, der passer dig
  • Du møder op i den fysiske butik eller sender dit guld med posten, for at få det vurderet
  • Du får et tilbud, du kan sige ja tak til, og få pengene direkte udbetalt

Det er altså en hurtig og effektiv process at sælge dit guld. Som skrevet er der to måder, du kan få vurderet dit gulv på. Du kan møde fysisk op hos NordiskGuld enten i København eller Århus. Herefter bliver dit guld vurderet, og du får et tilbud, du kan takke ja til med det samme og gå derfra med en pengeoverførsel til din konto.

Hvis du ikke bor i nærheden af København eller Århus, er der heldigvis en anden fleksibel løsning. Du kan sende dit guld med posten til en af de to afdelinger hos NordiskGuld. Det smarte er, at de betaler fragten for dig at sende det til dem, så det koster dig derfor ikke noget. Du bliver kontaktet, når de har et tilbud, og her kan du på samme måde vælge at takke ja eller nej og få pengene direkte udbetalt.

Derfor vælger folk at sælge hos NordiskGuld

Der er gode oplevelser at hente hos NordiskGuld, og eftersom de holder sig opdaterede med de aktuelle markedspriser, kan du selv tjekke efter med disse priser, når du får et tilbud. Så ved du nemlig, at du ikke bliver snydt. Hvert 5. minut bliver guldprisindekset opdateret, så priserne du ser afspejler altid realtiden.

Du modtager dine penge med det samme, hvis du vælger at sige ja tak til et tilbud. Det sker via en straksoverførsel, så du er sikker på at gå direkte derfra med dine penge på bankkontoen.

 Hvis du er i tvivl om noget omkring salg af guld, har du altid mulighed for at ringe til NordiskGuld for at få rådgivning og vejledning.

Du kan læse videre i artiklen Bliv klogere på guld og guldpris.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *