Monday, October 3, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Pantsæt dine ting og modtag penge

Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinPantsæt dine ting og modtag penge Har du nogle værdifulde ting derhjemme som du ikke længere bruger. Så kan…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 14. august 2021 Tags: , , , ,

Pantsæt dine ting og modtag penge

Har du nogle værdifulde ting derhjemme som du ikke længere bruger. Så kan du pantsætte dem og modtage penge. Nu skal du høre, hvordan det hele foregår.

Du kan altid finde flere oplysning omkring Afhentning af pantsatte ting på pantsat.dk

Først og fremmest skal du ikke være bange for at stå i RKI. Denne type lån er lidt anderledes end de traditionelle. Her får de deres sikkerhed i den genstand som du indleverer. De forholder sig kun til genstandens værdi, og undersøger ikke din personlige økonomi. Det er derfor ikke en hindring hvis du står registreret i RKI.

Der er mere du skal vide. Det er simpelt og nemt at modtage et tilbud. Det kræver først og fremmest blot at du ansøger. Når du har ansøgt om et lån ved at indlevere din værdigenstand, så får du et uforpligtende tilbud. Hvis du takker ja til det, så beholder de din genstand i et forsikret rum, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvad der kan ske med genstanden. Du modtager det aftalte beløb og det gør du med det samme via en straksoverførsel. Det kunne jo på ingen måde bliver nemmere. Dette er en genial måde at låne på, hvis du f.eks. har andre lån eller måske har brug for et ny måde at låne på, hvor du har din sikkerhed i en genstand som du indleverer. 

De kan også købe din genstand uden tilbagekøbsret. Det er op til dig om du ønsker tilbagekøbsretten når du sælger din genstand. Du er mere end velkommen, hvis du har spørgsmål vedrørende dette, til at kontakte dem på deres chat og så kan de komme med et købstilbud til dig.

Du bestemmer selv løbetiden. Det hele er op til dig. På normalvis løber den ca.  2-3 måneder, men den kan sagtens være længere eller kortere perioder. Der er ikke nogen bindingstid. Så du bestemmer selv om du ønsker perioden til at vare i 14 dage, 1 måned, 3 måneder, 9 måneder eller en helt anden løbetid. Som sagt kræver det blot at de stadig har din genstand og at du kan undvære genstanden i de måneder du har pantsat den. Du kan få helt op il 75-85% af værdien alt efter hvilken type genstand det er. Men der er forskel på genstandstyperne f.eks. vil den være højere på guld og lavere på kunst, da kunst kan være sværere at vurdere. Men tøv ikke med at kontakte dem, for yderligere spørgsmål. 

 

 

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *