Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Kom i form med en romaskine

Indholdsfortegnelse 1 Hvordan bruger man en romaskine? 1.1 Hvad er en romaskine egnet til? 1.1.1 Er romaskinen skånsom? 1.1.2 Kan…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 26. januar 2021 Tags: , , ,

En romaskine er et rigtig godt redskab til at få trænet og plejet hele kroppen. Med en romaskine får du nemlig brugt stort set alle af de store muskler, du har i kroppen. Du træner nemlig både arme, ben og ryggen, når du trækker i årene. Sammenlignet med et løbebånd, hvor du hovedsagligt træner benene. 

Uanset om du ønsker at få styrket musklerne eller ønsker at tabe dig, så er en romaskine helt sikkert et rigtigt nyttigt redskab! Jeg har prøvet at besvare de mest nærliggende spørgsmål, der kan være omkring en romaskine. 

Hvordan bruger man en romaskine? 

Du skal ikke opfinde den helt dybe tallerken for at bruge en romaskine, men du skal alligevel have styr på det basale. En typisk begynderfejl er, at man bruger armene mere end man bruger benene. Det er vigtigt, at man både trækker i *årene*, men samtidig også husker at få skubbet af med benene. Ellers træner du kun armene. 

Hvad er en romaskine egnet til?

Som nævnt ovenover, så er en romaskine et rigtig redskab til at få styrket musklerne i kroppen. Men det er også en træningsredskab, som hjælper dig med at få en bedre kondition. Du kan nemlig bruge maskinen til intervaller. Sæt hastigheden lidt op og sæt mere belastning på, så får du lige så stille oparbejdet dig en bedre kondition. Pas på med at sætte belastningen alt for højt, da det går ud over konditionsudbyttet. 

Er romaskinen skånsom? 

En romaskine er også en rigtig god måde at få trænet kroppen på, hvis man døjer med skader. Hvis du bruger maskinen rigtigt, er den skånsom og hjælper dig med at komme ovenpå efter en skade. Med en romaskine får du samme følelse af at sidde og ro på vandet, uden du dog bliver udfordret på dine balanceevener. 

Kan jeg tabe med vha. en romaskine? 

Det korte svar er et helt sikkert JA! Hvis du ønsker at tabe dig, så kan en romaskine hjælpe dig med det på en rigtig skånsom måde. Mange tror, at det er en løbetur, som er mest effektivt, men rigtig mange døjer samtidig også med knæproblemer og tåler ikke rigtigt de der stød, som en løbetur giver i knæet. Med en romaskine oplever du ikke den samme overbelastning omkring knæene, da det her både er arme og ben, der arbejder sammen om at komme fremad. 

Hvis du ønsker at tabe dig, få styrket musklerne eller bare komme i bedre form, så overvej en abilica winrower romaskine

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *