Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Hvorfor er en Weber grill så dyr?

Indholdsfortegnelse 1 Webers kvalitet hænger sammen med prisen 2 Hvorfor så vælge Weber? 3 Et fedt look og et godt…

Af raazone.dk , i Alle emner Økonomi og finans Sundhed og livsstil , d. 5. november 2020 Tags: , ,

Weber har selv givet udtryk for, at prisen på deres populære grill skyldes, at forbedringerne i produktet ofte starter med feedback fra deres kunder via blandt andet sociale medier. Da Weber i så fald hørte nok klager fra deres kunder om, at stål og porcelænbelagte rister ikke holdt varmen høj nok under koldere forhold, skiftede de til støbejern.

Weber grill

Webers kvalitet hænger sammen med prisen

I samme kontekst, indrømmede Weber at de er en af de dyre grill på markedet. Dette kan skyldes at meget få af Webers produkter bliver produceret udenfor deres fabrikker. Det skyldes at de bliver udsat for enorme test, og har til hensigt at holde til 10 til 15 års brug. Webers produkter er understøttet af nogle lange garantier, og reservedele leveres også hurtigt takket være en problemfri drift af deres kundeservice fra virksomheden selv.

Weber så desuden muligheden for, at rette op på, hvordan grillens luftstrøm forstyrres på grund af hvor blæsende det kan blive for kokken, der står ved grillen. Så de begyndte at inkludere en varmespreder, der er placeret med den midterste brænder over hovedet. Forbrugerrapporter har da også vurderet Weber historisk højt – selvom ikke alle er imponeret over deres troværdighed på markedet.

den bedste grill

Hvorfor så vælge Weber?

Den ældre generation af Webers er normalt den type grill, som man gerne vil høre om og have fingrene i. De modeller, der har varet folk et årti eller mere. Genrealisering af en ældre Weber grillmodel er en populær ting i disse dage. Hvis du ikke ønsker at bruge flere tusinde kroner på en ny Weber grill, kan du spare en hel masse ved at finde en gammel Genesis Weber model. Der findes da også masser af forsikring fra Weber om, at både deres gamle og nye Weber enheder har mange reservedele til rådighed, som hurtigt og let vil kunne skiftes ud, om nødvendigt.

Et fedt look og et godt image

Webers image får nogle point ved kun at vælge detailhandlere til at sælge deres grill gennem, der holder de forventninger, folk har, når de går ind i en shoppingoplevelse for gasgriller. På grund af Webers omdømme er der mindre pres på at introducere helt nye griller inden det næste år, en bar, der er sat højt selv for andre store spillere som Apple og Nike, der konstant står overfor udfordringer om at skulle lancere nye produkter.

Der er dog stadig fokus på produktudvikling, som også ses med Webers introduktion af, Weber q serien, som du kan læse mere om lige her.

Kommentarer


  • Min mand er selv mega fanatisk omkring hans gril.. Købte på et tidspunkt en gril til ham i fødselsdagsgave (han har fødselsdag i juni – så en perfekt sommergave), men det var ikke Weber så den blev hurtigt byttet 😀

Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *