Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Hvilket golfudstyr bør du købe på Black Friday?

Indholdsfortegnelse 1 Golfkøller 2 Golfbolde 3 Golf tees 4 Golftaske 5 Golfsko Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinBlack Friday nærmere sig med drastiske skridt….

Af raazone.dk , i Alle emner Sundhed og livsstil , d. 5. november 2020 Tags: , , , , ,

Black Friday nærmere sig med drastiske skridt. Det betyder masser af gode tilbud og nedsatte priser på massevis af vare. Inde på Black Friday Golf, kan du få en god handel på golfudstyr på Black Friday. Men herunder vil vi komme nærmere ind på, hvilken slags golfudstyr, som du bør investere i.

Golfkøller

Golfkøller

Det er her, enhver golfspiller bør starte deres indkøb af golfudstyr. De fleste begyndende golfspillere køber et komplet sæt nye eller brugte køller til at spille golf med. Disse sæt inkluderer ofte en driver, to eller tre skove, flere jern, en pitching eller sandkile og en putter, for at nævne de mest brugte golfkøller. Andre golfkøller kan altid købes senere hen individuelt, såsom en hybridkølle og specialkiler.

Golfbolde

Golfbolde

Man skulle måske ikke lige umiddelbart tro det, men der er en bred vifte af golfbolde på markedet, herunder dem, der er designet til at hjælpe på længere afstand, og andre, der er designet til at forbedre nøjagtigheden af dit slag. For nye golfspillere er det afgørende at købe et par kasser med golfbolde til start, da den første tur på golfbanerne sandsynligvis vil resultere i et par tabte bolde henad vejen.

Golftees

Golf tees

Hvert et hul på en golfbane har en tee boks. Derfor er tees nærmest nødvendigt for at spille golf, især på par 4s og 5s, hvor det går op med en driver golfkølle eller en 3-wood golfkølle, der er en almindelig tilgang til et golfhul. Tees findes i forskellige længder og i forskellige materialer.

Golf taske

Golftaske

Efter at en golfspiller har købt golfkøller, tees og golfbolde, kommer spørgsmålet om, hvor de alt dette skal opbevares henne imens du spiller. Heldigvis er der masser af golftasker på markedet, der spænder fra billige tasker med grundlæggende bekvemmeligheder til indviklede designs med mange lommer og muligheder. For nye golfspillere kan det være en god idé at købe et nyt sæt golfkøller med en taske inkluderet dertil, da det ofte kan resultere i de bedst mulige besparelser.

Golf sko

Golfsko

Selvom det ikke kræves at man har golfsko på, på alle baner, er gummiklædte golfsko gavnlige for både nye såvel som de mere erfarne golfspillere. Golfbutikker og forretninger der omhandler golf, sælger disse sko, ligesom de fleste større sportsforhandlere faktisk også gør. Sørg dog for at købe en behagelig sko, da en dårligt tilpasset sko kan skabe kaos og problemer for en golfspillernes fødder under en lang runde omkring på golfbanen.

Kommentarer


  • Jeg venter spændt på black friday da jeg både har brug for nye golfkøller, men da ihvertfald også nye bolde. Det er dyrt i drift at svinge mod søen konstant!! 😀

Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *