Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Flyt dit fitnesscenter hjem i stuen

Indholdsfortegnelse 1 Ryk træningen ind i lejligheden 2 Træningsudstyr online Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinSurdej, strik, online-arrangementer og hjemmetræning… lyder det genkendeligt for…

Af raazone.dk , i Alle emner Sundhed og livsstil , d. 18. januar 2021 Tags: , , ,

Surdej, strik, online-arrangementer og hjemmetræning… lyder det genkendeligt for de sidste mange måneder? Og er du klar til at fortsætte på samme måde de næste mange uger? 

Coronaen hærger stadig, og pressemødet er blevet den nye fredagsunderholdning – sørgeligt, men sandt. Hjemmet er blevet forvandlet til et alt-muligt-hjem: det er her, vi spiser, sover, græder, griner, fester, arbejder, går i skole… OG træner. Det er næsten ikke til at huske, hvornår fitnesscentrene rundt omkring i landet sidst holdt åbent, og det er ærligt talt også svært at forestille sig, hvornår det kommer til at ske igen takket være den britiske mutation. 

Ryk træningen ind i lejligheden

Der er desværre ingen undskyldninger for ikke at få trænet. Du skal ikke længere bruge tid til at transportere dig til og fra arbejde, og du har alle gode undskyldninger for at støtte restaurationsbranchen ved at købe en masse take-away, så du skal ikke engang bruge tid på at stå i køkkenet og kokkere. Du må heller ikke være social, og du skal også helst handle online.

Hvad er der overhovedet tilbage at lave? Jo, det er her personlig træner Casper Hessellund ind i billedet. Den personlige træner driver hjemmesiden casperhessellund.dk under mottoet Be a better version of you, og det er ærligt talt svært at se sig uenig i, ikke sandt? 

Casper Hessellund vil optimere din personlige hjemmetræning, så du ikke falder i alle de typiske fælder, som helt sikkert gør sig gældende for mange i en coronatid, hvor man desperat prøver at få indført lidt aktivitet og bevægelse i den ellers trivielle dagligdag.

Træningsudstyr online 

På hjemmesiden Træningsudstyr finder du alverdens træningsudstyr, som vil forsøde – eller det er måske også for meget selv – din hjemmetræning. Her findes noget til alle niveauer og alle ambitioner, og Casper Hessellund har sørget for at samle alle forhandlere etc. i et overskueligt overblik, så du let kan finde frem til, hvad der skal indgå i dit personlige fitnesscenter. 

Om du bor i en kæmpevilla og reelt har plads til at indrette et fitnesscenter, eller om du bor i en alt for lille lejlighed med hele din familie og bare vil have et par enkelte remedier til at effektivisere din træning, står Hessellund klar til at hjælpe og rådgive dig, så du i det mindste kan få det ud af krisen, at du kommer i super god form.

Gå på opdagelse på hjemmesiden og find det, der passer til din foretrukne træning. God fornøjelse!

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *