Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Fie Laursen’s instagram lukket

Indholdsfortegnelse 1 Fie laursen 2 Opslag fra OnlyFans 3 Ansvarlighed Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinDen kontroversielle blogger Fie Laursen har som konsekvens af…

Af raazone.dk , i Nyheder og samfund , d. 29. oktober 2020 Tags: , ,

Den kontroversielle blogger Fie Laursen har som konsekvens af reklame for fænomer som sugardating og webside onlyfans fået lukket sin instagram – foreløbigt i 30 dage lyder det sig ifølge bloggeren selv.

Fie laursen

Fie Laursen er kendt på godt og ondt – og ikke mindst for at skabe overskrifter som forarger, men hun er senest atter igen kommet i mediernes søgelys for at reklamere for sugardating, som hun romantiserer, selvom det er en hårdkogt branche og bare et pænere ord for prositution. Det er problematisk, når en person med så stort et talerør gør sådan et skråplan som sugardating er, til noget som er nemt og ligetil, når man ikke skal have en særlig høj IQ for at gennemskue, at det kan have fatale konsekvenser for ens senere liv.

Opslag fra OnlyFans

Sidste skandale er hendes onlyfans, hvor Fie Laursen er begyndt at ligge hjemmeproducerede porno-film op, som hendes følgere mod betaling kan se. Igen romantiserer hun dette fænomen, og retfærdigggøre det tilmed at sige hun arbejder som “sex-worker”, og det skal man have respekt for. 

Ansvarlighed

Ovenstående er jo hendes eget valg, og hvis det gør hende glad – so be it! Men problemet her er, at hun reklamerer med det til over hendes 300.000 følgere som er helt ned til 8-10 år. Dette er grunden til hendes profil er blevet lukket, men der spekuleres også I om det måske er fordi der på det sidste har kørt hvad Fie Laursen selv kalder en hetz, hvor folk har anmeldt hendes profil uberettiget. 

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *