Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Få god vækst med netværksgrupper

Indholdsfortegnelse 1 Skab et stærkt netværk 1.1 Hvordan får man et netværk? Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinSkab et stærkt netværk Netværk er utroligt…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 10. november 2020

Skab et stærkt netværk

Netværk er utroligt vigtige, da de skaber et solidt fundament for dig og dit erhverv. De kan hjælpe med at fremme både din perosnlige og din forretningsmæssige vækst. Derudover er netværk og andre folk i samme erhverv som dig gode sparringspartnere, som kan give perspektiver og holdninger til problematikker du kan stå i. Det er andre der kender din situation som kan hjælpe med at give gode råd, der kan hjælpe dig med at få en en succesfuld karriere. 

Hvis du er igang med at starte virksomhed eller på anden måde er i et nyt erhverv er det vigtigt at få den hjælp du behøver, så du kan kommer godt i gang og fremme din karriere. På samme måde, hvis du har været det samme sted længe og føler du er ved at have ramt et plateau, kan et nyt perspektiv være det friske pust du skal bruge for at komme videre.

Hvordan får man et netværk?

netværksgrupper er der blevet samlet en lang række netværk opdelt efter byer, så du nemt kan finde et lokalt netværk der passer til din virksomhed og som kan hjælpe dig med at skabe nye meningsfylde arbejdsrelationer, der vil give dit et skub i den rigtige retning, et sparringsfællesskab og inspiration. 

Netværkene kan også hjælpe dig med at få et indblik i andre virksomheder, hvilket kan hjælpe med at sætte din virksomhed i perspektiv. Det kan være til stor fordel for begge parter at sparre omkring forskellige initiativer og arbejdsprocesser for sammen at lære hvad der virker, og hvad der ikke gør. Hvis du er ny, kan du få erfaringer med på vejen, som gør at du ikke laver dumme begynderfejl der nemt kunne være blevet undgået når du starter virksomhed op. Og hvis du er erfaren, kan du være den som hjælpe de nye på vej og giver dem de tips som du ville ønske du havde fået da du selv var ny. På samme tid er der helt sikkert noget som nye i brancen kan lære dig, og derfor kan det blive en cyklus hvor I hjælper hinanden.

Ved at starte et netværk bliver det også hurtigt større. De fleste i netværket vil allerede kende nogle andre blandt andet fra samme virksomhed, og på den måde kan I alle få adgang til større kontaktnet der kan sprede netværkerne fra de små lokalområder til på tværs af byer.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *