Monday, October 3, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Få effektiv hjælp med en massagepistol

Indholdsfortegnelse 1 1. Til efter træning for ømme muskelgrupper 2 2. Til følelsen af velvære 3 3. Til bedre og…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 24. februar 2021 Tags: , ,

En massagepistol er det perfekte værktøj, hvis du har ømme områder på kroppen. Den kan gå ind og arbejde grundigt og præcist på lige præcis de områder, hvor du har brug for massage. Med de forskellige muligheder, kan massagen variere i intensitet, så du kan bruge et mundstykke, der er velegnet til lige netop det, du har brug for.

Med en backcare massagepistol kan du få effektiv hjælp til dine ømme led og muskler. Hos Nettofitness.dk kan du læse mere om den effektive massagepistol og de mange muligheder og funktioner. Hvis du mangler idéer til, hvad du kan få ud af en massagepistol, kommer her et par bud på hvordan du kan anvende den og få allermest ud af den:

1. Til efter træning for ømme muskelgrupper

Når du har trænet og brugt dine muskler, vil du naturligt opleve en ømhed, når musklerne skal bygge sig sammen igen på en stærkere måde – det er derfor, at de vokser og bliver større. Her er en massagepistol det perfekte værktøj. Når du anvender en massagepistol på disse områder, øger du bl.a. blodcirkulationen, som er med til at give varme og øge blodtilførslen til dine muskler. Dette kan minimere muskelømhed.

2. Til følelsen af velvære

Massage er også den perfekte løsning til ren velvære, og her kan en massagepistol også sagtens bruges. Anvend den på ryggen eller skuldrene for at blive varmet godt op, og nyd godt af at få løsnet op og mærk roen og afslapningen brede sig i kroppen. Det er perfekte til at stresse af, og når du langsomt bliver varmet op, vil denne følelse også brede sig i kroppen.

Med de forskellige mundstykker har du mulighed for at afprøve de alsidige muligheder og finde frem til dem, som passer bedst til dig. Det skal aldrig være ubehageligt at få massage, da du på den måde risikerer at blive mere anspændt, hvilket absolut ikke er hensigten.

3. Til bedre og mere effektiv restitution

Når dine muskler varmes op, som er tegn på, at blodcirkulationen er blevet øget til de forskellige muskler, er det godt for din restitution. Man siger, at to eller tre dages restitution er essentiel, men du kan forkorte denne periode ved hjælp af en massagepistol. Det sker, da du fremmer blodtilførslen til muskelgrupperne, så de kommer til at arbejde hurtigere. Det er ligeledes derfor, at det generelt er behageligt at få masseret ømme muskler. Brug derfor massagepistolen undervejs, mellem dine træninger, på de relevante muskelgrupper.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *