Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


En stigende tendens blandt bloggere

Indholdsfortegnelse 1 Nyt hit der kan skade ens rygte længe frem i fremtiden 2 Tænk over konsekvenserne Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedinI øjeblikket…

Af raazone.dk , i Nyheder og samfund , d. 30. oktober 2020 Tags: , ,

I øjeblikket hersker der en stigende tendens blandt bloggere og andre personligheder på sociale medier.

Fænomenet hedder onlyfans, og er bedst beskrevet som en side hvor folk kan poste content, som ikke er tilladt at poste på andre sociale medier. Hagen ved dette er at folk skal betale for at få adgang til det content som bliver postet på onlyfans.

only fans

Nyt hit der kan skade ens rygte længe frem i fremtiden

Onlyfans er det nye hit i blandt mange, og det bliver flittigt brugt blandt kendte over hele verden, og i den grad også blandt danske kendte. På onlyfans kan man nemlig poste porno-lignende videor, og nøgenbilleder. Ja der er faktisk ingen grænse for hvad man kan poste på onlyfans, og så kan ens følgere simpelthen købe sig adgang til at se det explicitte content.

konsekvenser af onlyfans

Tænk over konsekvenserne

Eksperter mener at det er problematisk, og at folk som poster explicit content på onlyfans ikke gennemtænker konsekvenserne, som det kan have på lang sigt. Så snart noget ligger på nettet, bliver det jo ikke bare sådan lige slettet igen – og selvom onlyfans kan virke som et quick fix, hvor man kan tjene nogle nemme og rigtig hurtige penge, så er det altså værd at overveje hvad det kan betyde for ens senere liv, og ikke bare her og nu. 

Kommentarer


  • Ej stop nu for gud skyld med at tilmelde jer only fans. Jeg syntes det er godt i sætter fokus på at Only Fans har konsekvenser! For det har det! Jeg har en bekendt der netop har lukket det ned efter at hun fandt ud af hvor mange på vores skole der fulgte med der og havde set en masse af hende. Det har har påvirket hende utroligt meget!

    • Godt skrevet og fedt at du deler din historie. Det kan virkelig have konsekvenser hvis man ikke overvejer hvad man ligger ud på OnlyFans og generelt bare på sociale medier! Tak

Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *