Monday, October 3, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


Alt du skal vide om Nicolinehus

Indholdsfortegnelse 1 Find din drømmebolig via Nicolinehus 1.1 Hvor finder jeg Nicolinehus, er måske det du tænker? 1.2 Hvad skal…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 6. maj 2021 Tags: , , ,

 Find din drømmebolig via Nicolinehus

Er du på boligjagt og leder efter drømmeboligen? Så skal du tjekke Nicolinehus ud! Her er helt sikkert noget for jer, som leder efter en moderne og skøn bolig. Nicoline hus er nemlig tegnet af den prisvindende Aart Architects og er inspireret af midtbyens gamle karréer hvilket er karakteristiseret med robuste røde teglsten. Arikitekturen er nytænkende og der er skabt idéer om  om gårdhaven indrammet af lejligheder som er en del af kunsten. 

Hvor finder jeg Nicolinehus, er måske det du tænker? 

Nicolinehus er placeret og er omdrejningspunktet for hele Aarhus Ø. Der er anvendt både sjældne materialer og funktioner. Der er terrasselandskaber med forskudte flader og der er et stort præg af både natur og kultur hos Nicolinehus. Placeringen foregår mellem by og hav i den skønneste omgivelse af bl.a. Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådehavn og den historiske midtby.

Hver detalje i bygningen er unik og ned til mindste detalje. Det er en oase som enhver ville drømme om at bo i. Hvis du og din familie, vil gøre drømmen til virkelighed, så er det nok her i skal slå jer ned. 

Der er nemlig både aktiviteter og liv i hele området og det er et hjem for alle der holder af arkitetktur, kultur og afslapning og et dejligt familieliv. Hvis i også drømmer at bo nær vandet, så er det Nicolinehus i skal gå efter. Placeringen er både inkluderet med vand og kajkant til begge sider, derved skabes et rum, der ikke bare forholder sig til vandet men også til overgangen imellem.

Hvad skal man kigge efter ved en ny bolig? 

Der findes mange forskellige typer af boliger og det kan være svært at beslutte sig. Tag en snak med familien om jeres behov. Både for jer som par, men også børnenes behov! Det kommer klart an på, hvad i har forventninger, men stil nogle krav til hvor mange værelser der skal være, hvor stort jeres hjem skal være kvadratmæssigt, skal i have et ekstra gæsteværelse? skal der være køkken alle rum? Derudover er den en god idé at besøge de åbne huse og se de forskellige muligheder. Det er godt at holde sig orienteret. 
Spar nogle penge op, til både nye møbler eller andet, hvis dine gamle måske ikke længere passer til dit nye hjem, kan det være at du kan sælge det og købe noget nyt der passer ind i stedet. 

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *