Saturday, July 2, 2022
Dit magasin for kontante nyheder


4 smarte brugssituationer med tidsregistrering

Indholdsfortegnelse 1 Skaber lige forhold for alle medarbejdere 2 Automatisk integration med løn-systemer 3 Udforme præcise og nøjagtige rapporter Share…

Af raazone.dk , i Alle emner , d. 8. maj 2021 Tags: , ,

Er du i en situation, hvor du har behov for at kunne holde øje med tiden ned til mindste minut eller sekund? Så bør du undersøge mulighederne for tidsregistrering. Du kan læse mere om dette smarte værktøj på DKtid.dk. Det er et helt system, hvor det kan køre forholdsvist automatisk. Med tidsregistrering er det muligt at holde øje med præcise tider, så tiden hverken opgøres i for meget eller for lidt. Herunder kan du læse om nogle forskellige brugssituationer, hvor det er smart og praktisk at kunne holde øje med tiden meget præcist.

Skaber lige forhold for alle medarbejdere

Er der noget, der kan skabe fnidder på en arbejdsplads, så er det ulighed og forskelle. Det skal der for så vidt muligt heller ikke være. Derfor er denne slags automatiske systemer enormt smarte. I ufatteligt mange dele af vores hverdag bruger vi netop teknologien til at holde styr på og skabe overblik. Det er smart og meget anvendeligt, og det sparer os for enorme mængder af tid. Det er tidsoptimering, når det er bedst.

Her kan et redskab som tidsregistrering gå ind og udføre et automatisk arbejdsområde, som ellers muligvis ville tage store mænder tid manuelt at skulle gøre. Især hvis der er mange medarbejdere på arbejdspladsen.

Automatisk integration med løn-systemer

Det meget smarte ved nutidens tidsregistrering er, at det integreres til at køre automatisk med et løn-system på en arbejdsplads. Dette gør det muligt at udregne lønnen efter arbejdstid ned til mindste detalje. Og dette er med til at skabe lighed for alle. Det gør også, at en medarbejder er fri til at holde ekstra ti minutter pause, uden at nogle føler, at de udnytter tiden til at holde fri, hvor de faktisk for løn for det. I stedet vil de ti minutter bare blive trukket fra, og det kan også motivere til ikke at holde længere pauser end nødvendigt.

Udforme præcise og nøjagtige rapporter

Der skal afgives rapporter løbende til den øverste ledelse, og her kan tidsregistrering også foretages automatisk i en rapport, så der hverken skal bruges manuel tid på registrering eller opsætning af en rapport. Det hele sker automatisk, og med et klik kan man videresende eller printe en klar og komplet rapport, med alle nødvendige detaljer i forhold til tidsregistreringen.

Eftersom det er et pålideligt system, behøver man derfor også at bruge mindre tid på at tjekke efter små fejl. Man kan være helt rolig på, at systemet har styr på det.

Kommentarer


Skriv et svar


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *